fbpx

Întrebări frecvente

Înainte de a începe, ce trebuie să pregătim?

Avem nevoie de următoarele:

  • Structura website-ului (cum vrei să arate paginile, meniul site-ului etc.)
  • Conținutul text
  • Orice materiale media (logo, poze, video-uri) pe care vrei să le folosim
  • Funcții (Google maps, formulare de contact etc.)

Dacă nu ai toate acestea, nu te îngrijora. Project managerul care se va ocupa de proiectul tău te va ajuta să le pregătești

Cât timp am la dispoziție să trimit materialele?

Aveți 21 de zile pentru a ne transmite conținutul (textul și materialele foto/video). Acest lucru ne va asigura că putem livra website-ul la timp. Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vom devansa proiectul către o data ulterioară. Țineți cont că acest lucru poate întârzia livrarea website-ului cu câteva zile, din cauza timpului necesar pentru a găsi o fanta in programul destul de incarcat al echipei noastre.

Cum vă transmit conținutul pentru website?

Vă vom trimite un chestionar pentru conținut, unde veți include toate informațiile necesare (text, instrucțiuni pentru student, exemple de site-uri care vă plac). Folosind acest chestionar, ne asigurăm că aangajații nostri primesc informațiile într-un format standardizat si se pot apuca de treaba cat mai repede, intr-un flow neintrerupt.

Ce facem dacă nu avem poze pentru website?

Te putem ajuta să alegi conținut media divers și gratuit! De asemenea, dacă dorești, te putem asista în alegerea unui fotograf/videograf/editor care să îndeplinească exigențele tale în crearea unui conținut unic pentru site-ul tău.

Care sunt resursele necesare pentru proiect?

Pentru fiecare website sau magazin online, aveți nevoie de un nume de domeniu (de exemplu, creare-site-brasov.ro), un serviciu de hosting și un certificat SSL (de obicei, oferit împreună cu hosting-ul). Recomandăm utilizarea unor servicii premium de hosting, cum ar fi Romarg (de obicei sub 50 RON pe lună). Acestea au servere de calitate care asigură încărcarea rapidă a site-ului și standarde ridicate de securitate.

Ce înseamnă hosting/găzduire?

Găzduirea site-ului (cunoscută și ca hosting) reprezintă spațiul de pe un server care este conectat la internet și în care sunt stocate toate materialele site-ului, astfel încât acestea să fie accesibile utilizatorilor website-ului.

Notă: Un serviciu cloud (cum ar fi Google Cloud) nu poate fi folosit pentru a găzdui un website.

Ce este un domeniu?

Un domeniu este adresa unui website care poate fi înregistrată dacă numele este disponibil. Exemple de domenii sunt google.com sau romarg.ro. Prețul unui domeniu este în jur de 60 de lei pe an.

Notă: Recomandăm să alegeți un nume ușor de scris și fără diacritice, astfel încât să fie ușor de reținut.

Pot folosi un domeniu pe care îl dețin deja?

Da, sigur! Dacă deja aveți înregistrat un domeniu (de exemplu, imobiliare.ro), îl puteți folosi fără probleme!

Cât timp durează finalizarea site-ului?

Site-ul va fi finalizat în mai puțin de 30 de zile de la primirea tuturor informațiilor necesare pentru a începe proiectul (de exemplu, textul, conținutul media etc.).

Ce facem dacă nu sunt mulțumit de rezultatul final?

Începem procesul prin completarea unui chestionar care include întrebări despre aspect, elemente de design, culori și chiar exemple de site-uri care vă plac. Aceste informații ne vor oferi o imagine de ansamblu asupra viziunii dvs. pentru website. Apoi, vom prezenta o versiune inițială a website-ului și veți avea posibilitatea să faceți o revizuire în care să specificați ce schimbări doriți să facem. Proiectul este, de asemenea, supravegheat de către un project manager dedicat, care se asigură că se respectă standardele de calitate.

La final, devin proprietar al site-ului sau rămân doar utilizator?

La final, veți deveni proprietar al site-ului prin intermediul contractului, având drepturi depline asupra lui. Trebuie doar să vă ocupați de costurile de funcționare (cum ar fi hosting-ul și domeniul).

Se pot adăuga și funcții suplimentare?

Da, pentru un cost suplimentar. De asemenea, puteți achiziționa un serviciu de administrare web care vă permite să ne trimiteți o listă de task-uri în fiecare lună și noi ne vom ocupa de website-ul dvs. Acest serviciu costă 150 RON pe lună. Sau puteți să gestionați website-ul chiar dvs., gratuit, folosind sistemul de management al conținutului oferit (foarte ușor de utilizat și vine cu un manual de utilizare).

Magazinele online oferite de noi au costuri suplimentare/comisioane pe tranzacție?

Nu! Vă livrăm întregul proiect fără niciun cost suplimentar pentru tranzacții. Totuși, dacă doriți să implementați plata cu cardul, va trebui să discutați cu un procesator de plăți online, care poate percepe comisioane de procesare (de obicei între 1% și 4%)