fbpx

Firma creare site

Povestea noastra pana acum…

Noi cream site-uri pentru clienti din Brasov si nu numai

Madko Design Studio SRL (numele nostru oficial), este o firma cu sediul in Brasov. Ne ocupam cu creare de site-uri si campanii de marketing. De asemenea oferim servicii de consultanta si mentenanta, atat pentru produsele create de noi cat si pentru terti. Echipa noastra este formata din oameni cu diverse background-uri si specializari. Avem webdesigneri, programatori, specialisti in marketing gata oricand sa te asiste in dezvoltarea sitului tau.

Esti gata sa-ti faci site?

Vino sa discutam despre proiectul tau

MadkoDesignStudio are o atitudine foarte relaxată. Nici un birou de lux în centrul Buurestiului, nici un recepționer, nici o echipă de vânzare. Doar profesioniști care lucrează pe Internet, care se bucură de experiențe interactive interesante.
Sunteți gata să faceți o investiție semnificativă într-un proiect de web design sau dezvoltare web? Contactați-ne pentru a obține un pret aproximativ pentru noul dvs. site web. De asemenea, vom vizita locul dvs. de afaceri oriunde în judetul Brasov si imprejurimi (nu excludem Ploiesti, Covasna, Ilfov si Bucuresti)