fbpx

Pentru mulți proprietari de afaceri, lansarea unui site web este o necesitate descurajantă și deseori confuză. Pentru majoritatea, intreaga atentie este alocata afacerii si dezvoltarii ei, nu pentru a crea o prezenta online. Dar dacă v-am spune că există o modalitate ușoară de a crea un site web de calitate, fără a fi nevoie să cunoașteți CSS, HTML sau PHP?

WordPress este un sistem de management a conținutului (CMS), care este utilizat pentru a construi site-uri. Este responsabil pentru mai mult de 50% din site-urile web care rulează în prezent pe internet. De ce atât de multe persoane și companii își construiesc site-uri WordPress? Motivele sunt multe:

1. WordPress este gratuit și scalabil

Da, ai citit corect. Platforma site-ului WordPress este gratuită pentru oricine vrea să o utilizeze. Singurele taxe pe care trebuie să le plătiți la pornirea site-ului dvs. vor fi atunci când achiziționați numele dvs. de domeniu și selectați un furnizor de găzduire.

2. WordPress este ușor de utilizat

Unul dintre cele mai bune lucruri despre WordPress este că are un back-end (admin) intuitiv. Chiar și cei care sunt total contra wordpresului, consideră că este ușor de învățat și de utilizat destul de rapid. În plus, dat fiind faptul că este cel mai utilizat CMS, există o mulțime de tutoriale video online, chiar și pentru cele mai mici detalii legate de platformă, perfecte pentru cei care au nevoie de puțin ajutor în plus.

3. Este foarte usor de customizat

Site-ul dvs. este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le vor vedea atunci când vă caută online, de aceea este important să faceți o primă impresie excelentă. Un lucru minunat în ceea ce privește WordPress este faptul că există atât de multe teme WordPress gratuite de calitate disponibile pentru a fi utilizate. Efectuați o căutare Google pe “Free WordPress Themes” și veți fi bombardat cu alegeri de șabloane. În plus, majoritatea temelor sunt concepute pentru a fi responsive, ceea ce înseamnă că se adaptează automat dacă cineva folosește un desktop sau un dispozitiv mobil.

4. Plugin-uri nenumarate

Pentru alte platforme CMS, dacă doriți să adăugați funcții noi, trebuie să înțelegeți cum să codați. Cu site-urile WordPress, tot ce trebuie să faceți este să căutați o caracteristică pe care doriți să o adăugați și să faceți clic pentru a o adăuga. WordPress adaugă apoi pluginul direct pe site-ul dvs., extinzând funcționalitatea acestuia. Doriți să adăugați Google Analytics? Există un plugin pentru asta. Doriți să adăugați o opțiune de descărcare? Există un plugin pentru asta. Posibilitățile sunt nesfârșite!

5. Securitate și actualizări automate WordPress

Unul dintre motivele pentru care WordPress este atât de popular este faptul că accentuează securitatea platformei sale. Echipa sa rămâne la curent cu ultimele probleme și aplică actualizări proactive pe WordPress pentru a dezcuraja hackerii. Aceste măsuri sunt apoi trimise automat, astfel încât să nu vă faceți niciodată griji cu privire la lipsa unei actualizări importante.

6. Proprietatea datelor WordPress

Spre deosebire de unele platforme CMS, orice date introduse în sistem rămân datele dvs. Acest lucru se datorează faptului că WordPress este open source, ceea ce înseamnă că nu este proprietar. Nici o persoană sau companie nu o deține. Indiferent de locul în care găzduiești site-ul tău, deții datele respective.

7. WordPress este iubit de Google

Chiar daca unii vor veni pe site-ul dvs. prin link-uri directe, doriți să faceți site-ul dvs. WordPress ușor de găsit organic pe web. WordPress este proiectat si optimizat pentru motoarele de căutare. De asemenea pluginuri cum ar fi Yoast ajută la SEO intr-o maniera nemaiintalnite pe alte platforme.

8. Site-urile WordPress sunt flexibile

Vrei să creezi un blog? Nici o problema. Doriți să creați o pagină de destinație de vânzări cu un formular de comanda? Nici o problema. E-commerce? Din nou, nicio problemă. Site-urile WordPress sunt extrem de flexibile și versatile, astfel încât să puteți face site-ul orice aveți nevoie.

9. Tipuri multiple de utilizatori

În cazul în care nu sunteți singura persoană care are nevoie de acces la site-ul dvs., WordPress vă oferă posibilitatea de a adăuga utilizatori cu diferite niveluri de acces, în funcție de ceea ce trebuie să realizeze în admin. Indiferent dacă aveți nevoie de cineva care să adauge doar în cel mai recent articol sau de cineva care să poată intra și să aducă modificări funcționale ale site-ului dvs. WordPress, există o opțiune de utilizare disponibilă

In incheiere

După cum puteți vedea, există o mulțime de motive pentru care crearea unui site WordPress este excelentă pentru afacerea dvs. Oricât de mare sau mică este afacerea dvs., site-urile WordPress pot fi personalizate pentru a răspunde nevoilor dvs. Compania dvs. are nevoie de servicii de web design? Aveți nevoie de ajutor din partea experților WordPress pentru a genera rezultate la nivelul următor? Sau, este pur și simplu timpul pentru un redesign? Dacă da, contactați CSB astăzi pentru a începe activitatea dvs.

Trimite articolul pe: