fbpx

Când sunteți in căutarea unui web designer, găsirea unuia care este compatibil cu afacerea dvs. poate dura mult timp. Afacerea dvs. este unică și asta înseamnă că aveți nevoie de un web designer specific pentru a face ca și compania dvs. să arate bine în mediul online.

Cu toate acestea, există câteva modalități încercate și adevărate prin care puteți găsi web designerul  de care aveti nevoie. Judecând potențialii designeri pe baza urmatoarelor opt calități, il veți găsi cu siguranță pe cel de care aveti nevoie.

Nu uitați, indiferent dacă aveți nevoie de servicii de design web în Brasov sau de un designer web în Bucuresti, CSB vă poate ajuta.

8 calități ale unui designer web care vor funcționa eficient pentru dvs.

# 1: Experiență în industria dvs.

Acesta este un bun punct de început, deoarece elimină rapid proiectanții web pe care nu doriți să îi utilizați. Când un designer web are experiență în industria dvs., înseamnă că este familiarizat cu ceea ce considerați că este important. Deși experiența lor poate varia, chiar și un singur proiect cu o afacere similară cu cea a dvs. poate face un designer web un potențial candidat.

De asemenea, ați putea merge cu designeri web care nu vă cunosc industria, dar întregul proces de proiectare ar putea dura mai mult cu planificarea, înainte și înapoi, editare și multe altele. În general, utilizarea unui designer care a lucrat cu companii precum a dvs. este mai ușoară.

# 2: Prețuri adecvate

Acest lucru merge chiar în centrul problemei – ce percepe un designer pentru serviciul său ? Prețul pentru angajarea unui web designer variază în mod dramatic în funcție de o gamă largă de factori, inclusiv locația lor.

Cheia pentru a găsi prețuri agreabile este să vă setați bugetul înainte de a începe să căutați designeri. Apoi, trebuie doar să rămâi la bugetul tău. Fiecare designer trebuie să demonstreze că merită ceea ce plătiți, dar acest lucru este dublu pentru designerii care solicită mai mult decât ați bugetat.

# 3: Cunoștințe, metode și strategii

Indiferent de modul în care ați găsit un designer web, este important să întrebați despre cunoștințele, metodologia și strategia generală a acestora atunci când creează un site web. Dacă le este greu să explice oricare dintre aceste calități, ai putea să lucrezi cu ele.

Pe de altă parte, dacă pot răspunde rapid și succint la întrebările dvs. cu privire la aceste probleme, atunci cel mai probabil știu ce fac. Persoanele care vă pot spune ce știu, cum funcționează și cum își stabilesc obiective sunt, de asemenea, persoanele care pot lucra metodic pentru a vă îmbunătăți site-ul web.

# 4: Un portofoliu expansiv

Deși uneori este bine să angajezi un web designer de start-up, este și o loterie. Este posibil ca noii web designeri să aibă talent, dar nu au experiență. Având în vedere acest lucru, este în general mai inteligent să angajezi un designer web care să îți arate un portofoliu detaliat de experiențe cu clienții anteriori.

Portofoliile nu trebuie să fie strălucitoare – pot fi doar o colecție de linkuri diferite care vă arată ce poate face designerul. Acest lucru vă oferă, de asemenea, șansa de a întreba designerul de ce au ales să proiecteze un site web așa cum au făcut-o sau ce doreau să realizeze un anumit design. În general, un portofoliu vă poate spune multe despre un web designer, iar o colecție impresionantă de lucrări anterioare este un semn bun că un designer se potrivește bine nevoilor dumneavoastră.

# 5: Mărimea serviciilor lor

Dacă vă uitați la firme de design web, este posibil ca acestea să facă mai mult decât să creeze site-uri web. De asemenea, aceștia pot crea conținut, pot lface SEO, pot derula campanii de marketing pe rețelele de socializare și multe altele, toate acestea completând perfect nevoile dvs. De web design. În acest caz, pot avea și pachete pe care le puteți alege pentru a obține o abordare mai holistică pentru crearea unei prezențe web puternice pentru compania dvs.

Dacă veți folosi un web designer freelancer, probabil că nu aveți multe opțiuni în afară de aspectul general și aspectul site-ului dvs. web. SEO, dezvoltarea, marketingul pe rețelele sociale și alte discipline nu vin adesea cu un singur designer, deoarece toate sunt atât de diferite și elaborate. Când alegeți un freelancer solo, veți obține aproape întotdeauna ceea ce este la cutie – design web.

# 6: Un contract rezonabil

Pentru a începe să lucrați cu un web designer, va trebui să semnați un contract. Dar acesta este genul de lucruri pe care doriți să le citiți înainte de al semna. Obțineți o copie cât mai curând posibil când intervievați designeri de web și citiți-o cu atenție.

Contractele ar trebui să prevadă plata, livrabilele, situații neprevăzute în caz de probleme neprevăzute, rambursări și multe altele. Este o idee bună ca avocatul dvs. să citească contractul pentru a vă asigura că sunteți protejat, mai ales în cazul în care site-ul dvs. nu este adaptat specificațiilor dvs.

# 7: Întreținerea site-ului web

Unii web designeri oferă servicii continue de întreținere a site-ului web pentru a menține site-ul dvs. funcțional în timp ce îl utilizați. În mod similar, este posibil să vă puteți menține singur site-ul web, dacă aveți timp și know-how.

Oricum ar fi, este important să știți la ce să vă așteptați după crearea site-ului dvs. web. De cele mai multe ori, web designerii independenți sau din agenții îți fac doar site-ul web, iar apoi depinde de tine să faci orice altceva. În cazuri rare, este posibil să găsiți agenții care oferă un plan de întreținere accesibil.

# 8: Încrederea ta

La sfârșitul zilei, nimeni nu vă cunoaște afacerea mai bine decât dvs. Asta înseamnă că încrederea dvs. este factorul de decizie final pentru orice designer de web. Dacă un candidat pare o potrivire bună, gândește-te la asta și ia în considerare cât de mult ai încredere în ei. Dacă aveți nelămuriri, nu mergeți mai departe – este mai bine să cheltuiți banii pentru un designer în care să aveți încredere în loc să vă riscați cu finanțele companiei.

CSB știe cum să proiecteze și să întrețină site-uri web

La CSB, cunoaștem toate aspectele și aspectele designului web, iar echipa noastră talentată de designeri vă poate oferi un site web unic, personalizat, pe care îl puteți utiliza pentru a vă promova marca. Nici noi nu folosim șabloane, deci puteți fi siguri că site-ul dvs. web va fi o experiență unică pentru clienții dvs. Fie că doriți să dezvoltați o afacere de comerț electronic sau să creșteți numărul de clienți potențiali pe care afacerea dvs. îi primește în fiecare zi, utilizarea unui site web bine conceput vă poate ajuta să crească.

Vrei să-ți impresionezi clienții din momentul în care îți caută compania? Contactați-ne astăzi pentru a crea un plan de web design specializat doar pentru afacerea dvs.!

Trimite articolul pe: